Român de 45 de ani din Italia mort în urma unui tragic accident

Tragedie pe autostrada A8 în dimineața zilei de marți, 23 noiembrie 2021. Un șofer în vârstă de 45 de ani, de origine română și rezident în Rescaldina, a murit în urma impactului violent dintre vehiculul său și cabina de taxare din Bariera de Nord Milano, în apropiere de cătunul Terrazzano din localitatea Rho, provincia Milano (Lombardia).

Șoferul conducea o mașină mică, marca Opel Corsa, iar anchetatorii presupun că tragedia a fost provocată de o stare de rău, un posibil accident vascular sau că a adormit la volan. Autoturismul s-a izbit de bariera de pe banda rezervată utilizatorilor Telepass la puțin timp după ora 02:00 dimineața.

După ce alarma a fost dată de alți șoferi aflați în trecere, la fața locului a ajuns serviciul 118 din Varese care a coordonat ajutorul medical și a trimis trei vehicule: două ambulanțe și o mașină medicală. Pompierii din Milano și agenții de la Polstrada au intervenit și ei la locul accidentului.

În ciuda eforturilor imediate depuse de paramedici, nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața conaționalului nostru de 45 de ani. Traumele suferite în urma ciocnirii au fost fatale, iar medicii nu au putut decât să constate decesul. Poliția rutieră încearcă să clarifice dinamica accidentului preluând imaginile de la camerele video de supraveghere din zonă.

Nu este singura tragedie petrecută în ultimele zile pe străzile din Milano. În noaptea dintre vineri și sâmbătă, Fabio Mancini, în vârstă de 21 de ani, un fotbalist din Cassano d’Adda, a decedat după ce mașina sa a ajuns în afara șoselei și s-a răsturnat pe drumul provincial 104 din Truccazzano. În noaptea următoare și-a pierdut viața și Isac Djanel Beriani, un tânăr în vârstă de 20 de ani, lovit de o mașină în timp ce mergea pe jos pe șoseaua de centură.

Cu ocazia „Zilei mondiale de comemorare a victimelor rutiere”, consilierul regional pentru siguranță, Riccardo De Corato, a anunțat recent datele referitoare la accidentele rutiere din Lombardia în ultimul an. Au fost aproape douăzeci de mii, 19.964 mai exact. În total, în 2020, 317 persoane au murit, iar alte 25.940 au fost rănite doar în Lombardia. O evidență care, din păcate, chiar și în 2021, este actualizată zilnic cu noi victime.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri