Român de 47 de ani găsit mort în casă în Italia. Fiul său a fost arestat, bănuit că l-a ucis

Carabinierii din localitatea italiană Acri l-au pus sub arest pe fiul bărbatului român din localitatea italiană Acri, provincia Cosenza, care în cursul dimineții de luni, 28 septembrie 2020, a fost găsit fără viață în pat de către soția sa. Din primele informații reiese că victima a murit în urma unei lovituri suferită în zona capului după ce a fost împins de fiul său în timpul unor discuții aprinse între cei doi.

Numele bărbatului decedat este Gînju Ciprian și avea 47 de ani, informează ANSA. Acesta locuia în Acri împreună cu familia lui, iar din primele investigații ale carabinierilor reiese că victima a avut în seara zilei de duminică, 27 septembrie, niște discuții aprinse cu fiul său, Sandu Cătălin, în vârstă de 28 de ani.

La un moment dat, tânărul român a început să-și împingă tatăl până au ajuns amândoi în grădina casei în care locuiesc, iar Ciprian se pare că a căzut jos, împins fiind de fiul său, și s-a lovit puternic la cap, pierzându-și în același timp și conștiința. Cătălin și-a dus apoi tatăl din nou în casă și l-a așezat pe pat, dar bărbatul de 47 de ani nu și-a mai revenit din starea de inconștiență.

În dimineața următoare, în jurul orei 6:45, soția lui Ciprian a observat că acesta nu mai respiră și a sunat la 118 pentru a solicita o ambulanță. Paramedicii nu au mai putut face nimic, însă, pentru a-l salva și după ce au constatat că acesta suferise o lovitură în zona capului, au cerut intervenția carabinierilor la fața locului.

În urma primelor investigații, care au scos la iveală cearta violentă dintre tată și fiu, Procuratura din Cosenza a decis să-l pună sub arest preventiv pe Sandu Cătălin, acesta fiind acuzat de omor din culpă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri