Home » Români de pretutindeni » Român de 49 de ani ucis de tren în Italia. Martorii spun că s-a aruncat în fața trenului

Român de 49 de ani ucis de tren în Italia. Martorii spun că s-a aruncat în fața trenului

Un bărbat a murit în această dimineață de luni, 18 noiembrie 2019, după ce a fost lovit de un tren care circula pe ruta Sestri Levante-Ventimiglia. Tragedia a avut loc la ora 09:12 între stațiile Alassio și Albenga, din provincia Savona.

Potrivit ziarului La Stampa, victima este un bărbat de cetățenie română în vârstă de 49 de ani care, din primele informații, reiese că s-a sinucis. Gestul voluntar al victimei de a-și lua viața, spun unele surse locale, ar fi fost confirmat și de unii martori care au asistat la scenă de la distanță și au declarat că l-au văzut pe acesta aruncându-se în fața trenului în timp ce se afla în dreptul portului turistic Luca Ferrari.

Lângă trupul fără viață al conaționalului nostru a fost găsită o borsetă în care se aflau documentele sale de identitate și un telefon mobil.

Circulația între cele două localități a fost grav afectată în această dimineață, trenurile fiind blocate pe acea porțiune de cale ferată, iar Trenitalia a asigurat transportul cu autobuzul din gara de la Alassio până la cea din Albenga.

Vezi și asta

Român de36 de ani condamnat la închisoare pe viață în Italia, a ucis un bărbat și i-a violat iubita

Un român în vârstă de 36 de ani, Ionuț Alexa, a fost condamnat ieri, 6 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *