Home » Români de pretutindeni » Român din Italia lovit de o mașină și mort după 12 ore de agonie. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Român din Italia lovit de o mașină și mort după 12 ore de agonie. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un bărbat român a murit în dimineața zilei de 1 ianuarie 2021, la spitalul din Nola (Campania), după ce timp de 12 ore medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața. Conaționalul nostru a fost găsit cu răni compatibile unui accident auto, în localitatea Ottaviano, din provincia Napoli. Șoferul care l-a lovit cu mașina a fugit de la locul accidentului și este căutat de carabinieri, informează publicația italiană Il Fatto Vesuviano.

Bărbatul român era foarte cunoscut în Ottaviano, el trăia pe străzi, dar era foarte îndrăgit de toți cei care îl cunoșteau. În cursul după-amiezii de ieri, 31 decembrie 2020, a fost găsit zăcând inconștient, la pământ, cu răni foarte grave, în apropierea supermarketului Prisco. Dus de urgență la spitalul din Nola, a decedat în zorii zilei.

Carabinierii, împreună cu Poliția Locală, au deschis o anchetă pentru a stabili dinamica accidentului. Rănile victimei erau compatibile cu cele ale unui accident auto, prin urmare forțele de ordine presupun că bărbatul a fost lovit de o mașină a-l cărei șofer a preferat să fugă de la locul faptei, în loc să-i acorde primul ajutor.

Cercetările continuă cu vizionarea de către investigatori a imaginilor camerelor de luat vederi din zonă.

Vezi și asta

O fetiță româncă a murit în Italia în dimineața Anului Nou. Avea doar 11 ani

O familie de români din Grosseto (Toscana) trăiește în aceste zile de început de an …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *