Român găsit mort lângă un spital din Italia. „Călcat de una sau mai multe mașini”

Tragedia s-a petrecut în această dimineață de sâmbătă, 28 noiembrie 2020, lângă spitalul Fatebenefratelli din Milano unde personalul medical a găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat fără adăpost. Victima avea picioarele rupte și prezenta semne că ar fi fost călcat de „una sau mai multe mașini”, scrie Milano Today.

Corpul fără viață al bărbatului a fost găsit de personalul medical în jurul orei 6:45 din această dimineață și era acoperit de niște cartoane. În ciuda tentativelor de resuscitare, medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Anchetatorii au identificat apoi victima ca fiind un bărbat român în vârstă de 71 de ani care dormea în preajma spitalului, pe străzi. Toate indiciile arată că acesta ar fi fost lovit de cel puțin un autoturism, iar șoferul sau șoferii fie nu și-au dat seama că au trecut peste corpul unui om, fie au fugit de la fața locului după ce au constatat acest fapt.

Conaționalul nostru avea pe corp diferite vânătăi și avea ambele picioare rupte, mai precizează sursa citată. Deși inițial nu se știa ce anume i-ar fi putut provoca aceste răni, camerele de supraveghere video din jurul spitalului au scos adevărul la iveală în scurt timp.

Conform celor relatate de anchetatori, mai multe mașini au trecut prin locul prin care bărbatul român dormea sub cartoane și, cel mai probabil, acesta a fost călcat de unele dintre ele. Cert este că, așa cum poate fi văzut pe înregistrările video, din momentul în care s-a așezat sub păturile și cartoanele care-l apărau de frig și până când medicii i-au găsit corpul neînsuflețit, bărbatul român nu s-a ridicat deloc din acel loc.

Polițiștii, coordonați de procurorul Paolo Storari, continuă investigațiile pentru a descoperi cu exactitate cum a decedat conaționalul nostru. Anchetatorii au interogat în ultimele ore mai mulți șoferi care au trecut în această dimineață cu autoturismele pe acolo, dar până la această oră nu au fost luate măsuri legale împotriva niciunuia dintre aceștia.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri