Home » Români de pretutindeni » Român împușcat în Italia de un italian care îi datora 6000 de euro

Român împușcat în Italia de un italian care îi datora 6000 de euro

Un incident care putea să ducă la o tragedie a avut loc  în localitatea Sant’Ippolito din provincia Pesaro, regiunea Marche, unde în după-amiaza zilei de miercuri, 15 mai 2019, un bărbat român de 38 de ani a fost împușcat în picior de un italian care-i datora o sumă de bani, a transmis publicația italiană flaminiaedintorni.it.

Cei doi bărbați s-au întâlnit în jurul orei 19:30 în fracțiunea Pian di Rose din localitatea menționată mai sus. Între cei doi a avut loc o discuție aprinsă la baza căreia stă o datorie de circa 6.000 de euro pe care bărbatul italian, în vârstă de 60 de ani, o avea față de conaționalul nostru, de meserie zidar, pentru unele lucrări de zidărie.

vivacredit.ro

Italianul i-a spus românului că se va duce la bancomat și se va întoarce cu banii, în schimb, s-a întors cu un pistol în mână și a tras un foc spre conaționalul nostru, rănindu-l în picior.

Câțiva localnici care au asistat la cele întâmplate, majoritatea femei, au anunțat imediat autoritățile și au chemat o ambulanță la fața locului, iar bărbatul român a fost transportat astfel la spitalul Torrette din Ancona, dar starea sa nu este una gravă, relatează presa italiană.

Între timp, bărbatul italian a dispărut, iar carabinierii sunt pe urmele sale pentru a-l aresta cu acuzația de tentativă de omor.

vivacredit.ro

loading...

Vezi și asta

Premierul Italiei anunţă măsuri fără precedent din cauza coronavirusului: Ce am făcut în oraşele mici nu putem aplica în Milano

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a declarat că autoritățile italiene au luat măsuri fără precedent pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...