Român întors din străinătate, și-a ucis soția și a publicat apoi imagini cu trupul ei însângerat pe retele sociale

Pe 2 decembrie 2023, o tragedie a avut loc în Bistriţa, unde o femeie în vârstă de 33 de ani a fost ucisă în mod oribil în propria sa locuință. Principala persoană suspectată în acest caz este soţul victimei, un bărbat de 34 de ani, care a suferit, de asemenea, răni grave și necesită îngrijiri medicale relateaza Observator.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, există suspiciuni că bărbatul ar fi comis crima în fața celor doi copii ai cuplului, un băiat și o fată, ambii cu vârste sub 10 ani. Mai mult, detalii șocante ale crimei au fost dezvăluite după ce imagini cu trupul însângerat al femeii au fost publicate pe Facebook, conform surselor citate.

Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud a raportat că echipa de cercetare, formată din poliţiști ai Serviciului de Investigaţii Criminale și Criminalistic, a intervenit la locul faptei, unde a fost găsit cadavrul femeii. În urma investigaţiilor preliminare, s-a concluzionat că incidentul a avut loc în urma unei dispute violente între soţul victimei, care lucrează ca şofer pe TIR în străinătate, și soţia sa. Potrivit surselor locale, cearta s-ar fi transformat într-un conflict violent cu cuțite.

„La data de 2 Decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconștiență, în interiorul unui imobil din Bistrița, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipă complexă de cercetare formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și Criminalistic care s-a deplasat la fața locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani. Bănuit de comiterea faptei este soțul acesteia, un bărbat de 34 de ani din Bistrița. Acesta prezenta leziuni corporale, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În acest moment polițiștii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodata sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Poliţiştii bistrițeni continuă investigaţiile pentru a lămuri circumstanţele exacte ale tragediei, iar procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud a fost sesizat pentru a prelua cazul.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri