Român ucis în bătaie în Spania. Corpul său a fost descoperit după aproape un an

Garda Civilă a deschis o anchetă pentru a clarifica cauzele morții violente a unui român fără locuință, Daniel I. B., după descoperirea trupului său în clădirea abandonată, unde locuia acesta  în orașul El Puig. Potrivit autopsiei efectuate vineri, 8 martie,  la Institutul de Medicină Legală din Valencia, victima a murit ca urmare a mai multor lovituri la cap cu un obiect blunt, de mai bine de 10 luni.  Cadavrul era într-o stare de descompunere și membrele sale erau mumificate. 

Daniel I. B. trăia timp de mai mulți ani la etajul al doilea al clădirii abandonate care se află în zona naturală protejată naturală a orașului Horta Nord. Unii vecini care au interacționat cu el în acești ani spun că era un om serios și nu foarte vorbăreț. 

Mergea cu bicicleta în jurul zonei de plajă din La Pobla de Farnals, dar și prin livezile din apropiere, de unde a culegea fructe și legume.

Un agent al laboratorului criminalistic al Comandamentului Gardă Civilă din Valencia a efectuat ieri o inspecție în clădire pentru a căuta din nou probe și urme criminale. În plus, grupul de omucideri a întreprins investigația pentru a identifica  autorul morții violente. 

 Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri