Româncă arestată în Italia, a ucis o femeie cu mașina și a fugit de la locul accidentului

O femeie în vârstă de 33 de ani, de origine română, rezidentă de mai mulți ani în Val di Fassa, provincia Trento, a fost arestată de carabinieri sub acuzația de omor rutier, fugă de la locul accidentului și neacordare de prim-ajutor.

Conaționala noastră, duminică după-amiază, 19 decembrie, în jurul orei 16:00, a lovit-o cu mașina pe Clelia Nicolao, în vârstă de 67 de ani, cu domiciliul la Campitello di Fassa, care traversa strada împreună cu soțul ei.

Clelia Nicolao, pensionară, fost asistent social sanitar, hotărâse să facă o plimbare în localitatea Fontanazzo (Mazzin) împreună cu soțul ei, Vincenzo Zuech, relatează L’Adige.

În timp ce traversau împreună strada, în dreptul restaurantului Lo Scoiattoloo, o mașină i-a lovit în plin pe amândoi. Bărbatul a scăpat cu câteva lovituri, în timp ce soția lui, care practic a fost aruncată în aer ca mai apoi să cadă pe asfalt, a decedat la locul accidentului.Șoferița și-a continuat drumul, fără să se oprească. Ea a fost identificat duminică seara, târziu, datorită declarațiilor soțului victimei și a celorlalți șoferi din trafic care au asistat la accident. Femeia a fost supusă unui lung interogatoriu în cazarma carabinierilor după care a fost arestată.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri