Româncă arestată în Italia după ce și-a înjunghiat partenerul de viață, un român de 31 de ani

O femeie româncă în vârstă de 28 de ani a fost arestată de carabinierii din San Giovanni Valdarno (Toscana) pentru că și-a înjunghiat concubinul cu un cuțit de bucătărie în timpul unei certe iscată din motive banale. Bărbatul a fost dus la spital și operat, dar viața lui nu este în pericol, scrie Valdarno Post.

Totul s-a petrecut în zorii zilei de 2 iulie, în jurul orei 5:00, în locuința celor doi români. În timpul unei dispute conjugale femeia a pus mâna pe un cuțit cu o lamă de 20 de cm și l-a rănit pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, provocându-i o hemoragie puternică.

La fața locului a sosit personalul medical de la 118 și carabinierii din localitate. Bărbatul a fost transportat la spitalul S. Maria alla Gruccia, unde a fost operat de urgență. În aceste momente starea lui este considerată una gravă, dar viața nu îi este în pericol. Conform medicilor care l-au operat leziunile i se vor vindeca în aproximativ 25 de zile.

În urma reconstituirii faptelor, a ieșit la iveală că cei doi români aveau de mai mult timp neînțelegeri în cadrul relației lor.

Inițial, carabinierii au arestat-o pe tânăra femeie și au dus-o la sediul unității, apoi, după ce cazul a fost prezentat autorității judiciare, pe numele ei a fost emis un ordin de arest la domiciliu.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri