Home » Români de pretutindeni » Româncă de 29 de ani întoarsă în concediu din Italia, ucisă cu cruzime în România

Româncă de 29 de ani întoarsă în concediu din Italia, ucisă cu cruzime în România

Cadavrul unei tinere, în vârstă de 29 de ani, a fost descoperit, marți 23 aprilie,  pe un drum forestier, la 3 km ieşire din Reşiţa, spre localitatea Secu.

Tânăra în vârstă de 29 ani, găsită moartă în pădurea de la Secu (Caraş-Severin), se numeşte Anamaria Suru şi locuia în Italia, a transmis Observator.tv.  Aceasta  venise în ţară de câteva zile, pentru a petrece sărbătorile de Paşte. Pe trupul tinerei, anchetatorii au descoperit o lovitură în zona capului, dar şi tăieturi la mâini a mai transmis publicația mai sus citată.

Deocamdată, nu este cunoscută cauza decesului, aceasta urmează a fi stabilită cu ajutorul medicului legist din cadrul Spitalului Judeţean de Urgență din Reșița. Organele de urmărire penală efectuează, în prezent, cercetări pentru lămurirea situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs moartea a precizat  ieri pentru Radio Reșița, procurorul  Andrei Hossu.

UPDATE:

Necropsia a confirmat că femeia în vârstă de 29 de ani, a fost omorâtă. Parchetul de lângă Tribunalul Caraş – Severin efectuează cercetări în vederea identificării autorului a transmis Radio Reșița, miercuri 24 aprilie.


Din datele şi probele existente la acest moment rezultă că victimei S.A.C i-a fost suprimată viaţa şi în prezent se fac cercetări în vederea identificării autorului/autorilor faptei penale. Totodată, urmărirea penală are caracter nepublic, astfel că alte date nu pot fi aduse la cunoştinţa opiniei publice, întrucât ar îngreuna ancheta.

loading...

Vezi și asta

Un bărbat şi o femeie morţi, sub TIR-ul unui şofer român care dormea în cabină, în Italia

Un bărbat şi o femeie au murit sub TIR-ul unui şofer român care dormea în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...