Home » Români de pretutindeni » Româncă de 39 de ani moartă în Italia. Lovită de o mașină în timp ce traversa strada cu fiica sa de mână

Româncă de 39 de ani moartă în Italia. Lovită de o mașină în timp ce traversa strada cu fiica sa de mână

O mamă de origine română în vârstă de 39 de ani a murit la Verona, în Veneto, după ce a fost lovită de un autoturism, în timp ce se întorcea acasă de la școală cu fiica sa de mână a relatat publicația italiana L’Arena.

Femeia a fost accidentată pe via Esperanto, în după amiaza zilei de joi, 22 aprilie. Ea a fost lovită de o mașină Suzuky Swift lângă trecerea de pietoni, în timp ce traversa împreună cu fiica sa care tocmai ieșise de la școala primară din apropiere. Șoferul s-a oprit după impact.

Personalul sanitar de la 118 ajuns la fața locului a acordat asistență timp de peste 45 de minute victimei, care a fost transportată în cod roșu la spitalul Borgo Trento unde, însă, a murit din cauza gravității leziunilor suferite.

Șoferul autoturismului implicat în accident, în vârstă de 38 de ani, cu domiciliul în Verona, a fost dus și el la spital și este cercetat pentru omor. Investigațiile polițiștilor cu privire la dinamica și condițiile psihofizice ale șoferului sunt în desfășurare.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Ai lucrat în Germania în ultimii patru ani? Vezi aici cum îți poți recupera impozitul pe salariu

La prima vedere, recuperarea surplusului de impozit de la statul german poate părea un procedeu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20