Home » Români de pretutindeni » Româncă de 42 de ani moartă într-un tragic accident în Italia
Imagine surprinsă de un trecător la locul accidentului. Sursa: ecodibergamo.it

Româncă de 42 de ani moartă într-un tragic accident în Italia

O româncă în vârstă de 42 de ani care era rezidentă în localitatea italiană Verdello din provincia Bergamo, și-a pierdut viața în seara zilei de miercuri, 11 decembrie 2019, în urma unui accident rutier care a avut loc pe centura de sud a orașului Bergamo, în dreptul localității Zanica a transmis publicația ecodibergamo.it

Era în jurul orei 22:30  când conaționala noastră se îndrepta la bordul mașinii sale BMW în direcția Seriate. Cealaltă mașină implicată în accident, un automobil Fiat Punto, venea din sens opus și se îndrepta spre Stezzano. Din cauze necunoscute încă, una dintre mașini a intrat pe celălalt sens de mers, iar cele două autoturisme s-au lovit frontal când se aflau în trecere pe sub podul de pe via Pradona.

Impactul între autoturismele BMW și Fiat a fost unul foarte puternic, iar femeia româncă a decedat pe loc. Șoferul celeilalte mașini în schimb, un bărbat italian de 40 de ani care este rezident în Urgnano, a suferit răni foarte grave și a fost transportat la spitalul Papa Giovanni din Bergamo.

Poliția din Bergamo lucrează acum pentru a descoperi cu exactitate dinamica accidentului.

Vezi și asta

O educatoare româncă și-a ucis copilul de 10 ani, sufocându-l în somn

Crimă înfiorătoare în satul Bozânta Mică, comuna Recea, județul Maramureș. O educatoare și-a ucis copilul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *