Home » Români de pretutindeni » Românca de 52 de ani găsită moartă, într-un râu în Italia, a fost omorâtă în bătaie
Verginica Vînătoru românca ucisă

Românca de 52 de ani găsită moartă, într-un râu în Italia, a fost omorâtă în bătaie

În luna octombrie a anului trecut a fost descoperit în râul Garigliano din Italia trupul neînsuflețit în stare avansată de descompunere al unei femei cu identitate necunoscută. Anchetatorii au descoperit mai târziu că femeia era Verginica Vînătoru, o româncă de 52 de ani care a fost bătută crunt înainte de a muri,a relatat vineri 31 ianuarie 2019, publicația italiană  Il Giornale.

La o primă examinare externă a corpului, nu erau semne evidente că românca ar fi avut o moarte violentă, dar timpul petrecut în apă modificase starea țesuturilor fiind necesară o examinare mai detaliată. În aceste zile au apărut noi indicii care au confirmat că moartea femeii s-a produs în urma unei bătăi crunte. Femeia a fost cel mai probabil lovită de mai multe ori cu un par sau cu un baston.

Cercetările poliției s-au îndreptat apoi în căutarea celui care i-a provocat decesul și sunt dovezi că acesta ar fi fost identificat, dar numele său este păstrat sub strictă confidențialitate de către procuror deoarece ancheta împotriva lui ar fi încă în curs de desfășurare. Se presupune că femeia a fost ucisă după ce a fost prinsă furând dintr-un apartament.

Trupul neînsuflețit al Verginicăi Vînătoru a fost găsit în data de 10 octombrie 2019, în râul Garigliano în dreptul localității Sessa Aurunca, la granița dintre provinciile Caserta și Latina.Trupul femeii se afla deja în descompunere când a fost descoperit și carabinierii au declarat că aceasta a murit cu câteva zile înainte de a fi găsit cadavrul.

daedalusonline.eu%20

Vezi și asta

Sacrificiul unui preot din Italia. A renunțat la aparatul pentru respirat în favoarea unui pacient mai tânăr și a murit

Un preot italian din Casnigo (Bergamo) infectat cu coronavirus și decedat de câteva zile este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro