Home » Români de pretutindeni » Româncă de 53 de ani dispărută în Italia. A lăsat un bilet de adio

Româncă de 53 de ani dispărută în Italia. A lăsat un bilet de adio

O româncă de 53 de ani a  dispărut în Italia din localitatea Carpi (Modena)  lăsând în urma sa un bilet de adio în care a scris că nu se va mai întoarce niciodată a anunțat, marți 30 aprilie,  publicația ilmattino.it. Femeia este căutată de carabinieri și poliție, care fac apel la ajutorul comunității pentru a da de ea.

Silvia Ceornodolea are 53 de ani, este de naționalitate română și de mai mulți ani locuiește la Carpi, împreună cu fiica sa. Femeia a plecat de acasă în seara zilei de marți, 30 aprilie, la bordul mașinii sale, un autoturism Fiat 600 de culoare roșie, cu numerele de înmatriculare BZ074XS și cu intenția clară de a nu mai reveni niciodată.

Silvia locuiește împreună cu fiica sa și i-a lăsat acesteia o scrisoare de adio în care își declară intenția și specifică în mod clar că nu se va mai întoarce niciodată.

Carabinierii din Carpi se adresează tuturor cetățenilor invitându-i să le furnizeze informații la numărul de telefon 112 dacă o văd, sau știu unde s-ar putea afla în aceste momente Silvia Ceornodolea.

Între timp, căutările s-au extins în întreaga regiune.
loading...

Vezi și asta

Marea Britanie:Român mort într-un accident de mașină în timp ce se întorcea de la muncă. Apelul familiei îndurerate

”În seara zilei de 22 noiembrie 2019, familia noastră a fost lovită de o tragedie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...