Româncă din Italia, înșelată de 20.000 de euro de patru „vrăjitoare”. Voia să-și rezolve problemele în dragoste

Patru femei suspectate că ar fi cerut o sumă de 20.000 de euro unei românce rezidente în Italia, promițându-i rezolvarea problemelor din dragoste prin ritualuri de vrăjitorie, sunt în vizorul autorităților.

Potrivit postului de televiziune Digi24, polițiștii bucureșteni au declanșat în dimineața zilei de miercuri, 14 iunie 2023, o serie de percheziții într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. La una dintre suspecte, în casa sa din cartierul Dămăroaia, a fost găsită chiar și o pălărie de vrăjitoare.

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București (DGPMB) a informat că acțiunea se desfășoară în coordonare cu Secția 5 Poliție și are loc în cadrul unui dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

„Astăzi, 14 iunie 2023, poliţiştii DGPMB – Secţia 5 Poliţie pun în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în Bucureşti, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune”, a declarat reprezentantul Poliției Capitalei.

Conform sursei citate, din anul 2021 și până în prezent, cele patru suspecte ar fi indus în eroare o persoană, sub pretextul că-i vor rezolva problemele în dragoste prin ritualuri de vrăjitorie, și i-ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 20.000 de euro.

Din datele oferite de poliție reiese că, pe lângă suma uriașă de bani, femeile ar fi cerut și toate obiectele de valoare pe care victima le avea. Acum, cele patru „vrăjitoare” sunt aduse la audieri pentru a răspunde în fața legii.

„Persoanele în cauză vor fi duse la audieri în vederea dispunerii măsurilor legale. Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune”, au adăugat reprezentanții Poliției Capitalei.Se așteaptă ca în urma audierilor să fie luată o decizie privind măsurile legale care se vor impune în acest caz, în timp ce cercetările continuă pentru a se determina toate aspectele infracțiunii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri