Româncă din Italia, moartă în grădina casei sale. I s-a făcut brusc rău și a căzut la pământ

O româncă în vârstă de 55 de ani a decedat la Cadelbosco Sopra, în regiunea Emilia-Romagna, după ce s-a prăbușit brusc din picioare. Femeia locuia de una singură și a fost găsită în grădină de cumnatul său, relatează Il Resto del Carlino.

Cristina Costache locuia pe strada Monsenior Saccani din Cadelbosco Sopra și era de mulți ani în Italia.

Zilele trecute se afla în grădină, când i s-a făcut rău și a căzut la pământ. Nu a mai avut nici măcar timp să ceară ajutor, ea a decedat răpusă de un infarct care nu i-a mai lăsat nicio șansă de supraviețuire.

Un cumnat, îngrijorat că femeia nu mai răspundea la telefon și știind că locuiește de una singură, a mers să vadă dacă ce s-a întâmplat cu ea. A găsit-o în grădină, la pământ și fără suflare.

Intervenția rapidă a personalului sanitar de la 118 a fost inutilă. Pentru investigații au intervenit și Carabinierii din Cadelbosco.

Cauzele decesului sunt naturale, dar nu este exclus ca autoritatea sanitară să poată solicita un control medico-legal pentru a clarifica cu exactitate ce anume a dus la moartea bruscă a conaționalei noastre.

Cristina Costache era văduvă de câțiva ani. Soțul ei, Renato Comandini, era cunoscut în sat pentru că efectuase mult timp asistență rutieră. În trecut, lucrase ca angajată într-un CAF, un centru de asistență fiscală al unui patronat din Reggio.

Ea lasă în urma sa două surori și alte rude profund îndurerate.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri