Româncă întoarsă din Italia, păcălită cu 65.000 de euro de un escroc de care s-a îndrăgostit

O femeie româncă, care s-a întors în țară după o perioadă de muncă în Italia, a căzut victimă unei înșelăciuni grave, pierzând 65.000 de euro pe care i-a oferit unui bărbat în care avea încredere și de care era îndrăgostită. Escroc profesionist, individul a folosit această încredere pentru a obține suma mare de bani și apoi a dispărut fără urmă.

Infractorul are la activ 13 femei și doi bărbați pe care i-a păcălit, promițându-le iubire eternă și o viață în lux, transmite publicația  Newsweek.

Nicolae Mola, un bărbat de 42 de ani cu un trecut infracțional, se pretindea a fi un om de afaceri prosper. În realitate, nu deținea niciun fel de avere, iar bogăția afișată era de fapt rezultatul înșelăciunilor sale.

În mai puțin de un an, Mola a reușit să înșele 13 femei și 2 bărbați. Câștiga încrederea victimelor, le făcea să se îndrăgostească de el și apoi le storcea de bani. Prejudiciul total este estimat la aproximativ 170.000 de euro.

Pe una dintre victime a păcălit-o că îi cumpără un apartament în Craiova pentru fiica acesteia. Femeia muncise în Italia și avea bani. I-a dat bărbatului de care se îndrăgostise 65.000 de euro, crezând că îi va cumpăra apartamentul mult dorit.

Nu i-a mai văzut. Pe tatăl femeii l-a păcălit că îi cumpără un tractor. Își făcuse omul până și garaj pentru utilaj însă tractorul nu a mai venit niciodată.

Prietena femeii a scăpat la limită de a lua țeapă de Mola. Aceasta își construia o casă în Italia. Bărbatul a încercat să o convingă că îi cumpără materiale de construcție la preț foarte mic.

Soțul femeii a refuzat din start iar bărbatul a fost nevoit să renunțe la idee.

Poliția Ilfov a documentat activitatea infracțională a infractorului. 

Mola a reușit să înșele o mulțime de femei, promițându-le că le va cumpăra proprietăți și alte bunuri de valoare, dar niciodată nu a îndeplinit aceste promisiuni.

Poliția Ilfov a documentat activitatea infracțională a infractorului. 

Mola a reușit să înșele o mulțime de femei, promițându-le că le va cumpăra proprietăți și alte bunuri de valoare, dar niciodată nu a îndeplinit aceste promisiuni.

Polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul lui, confiscând sume de bani, telefoane mobile, laptopuri și un autoturism. La finalizarea cercetărilor, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea și-a însușit propunerea polițiștilor de trimitere în judecată a bărbatului.

În trecut, a fost condamnat pentru fapte similare.

În aprilie 2013 a fost condamnat în lipsă la cinci ani de închisoare pentru trafic de influență, fiind acuzat că a convins mai multe persoane să îi dea bani pentru a le ajuta să obțină locuințe ANL.

Prima dată a luat 1.000 de euro de la o femeie pe care a asigurat-o că o va ajuta să primească locuinţă ANL, urmând ca diferenţa, până la 2.500 de euro, să o primească după semnarea contractului. În total, patru persoane au fost înşelate de Nicolae Mola, care a dispărut cu banii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri