Home » Noutăți » Româncă, mamă a doi copii găsită moartă pe plajă. Avea în geantă 5000 de euro și un bilet de adio

Româncă, mamă a doi copii găsită moartă pe plajă. Avea în geantă 5000 de euro și un bilet de adio

O femeie din Bucureşti a fost găsită moartă pe plajă, marţi dimineaţă, 14 mai,  în staţiunea Mamaia, de către un cetăţean care a alertat autorităţile sunând la numărul unic de urgenţă 112, potrivit a transmis astăzi Agerpres.

Ulterior, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, victima a fost identificată, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 46 de ani, din Bucureşti. 

Observator a transmis, tot în această dimineață, că Simina Marinela este femeia din Bucureşti care a murit marţi de dimineaţă, după s-a aruncat în mare, la Mamaia. Ea lăsat un bilet de adio teribil, găsit de anchetatori în geanta pe care o avea cu ea. În geantă au mai fost găsiţi 5.000 de euro şi 1.200 de lei a mai relatat publicația mai sus citată.

Geanta ei a fost găsită în apropiere, pe plajă. În vârstă de 46 de ani, femeia, mamă a două fetiţe, şi-a luat viaţa şi a lăsat un bilet de adio răvăşitor.

Biletul de adio e unul crunt şi Simina l-a denumit „autodenunţ”. „Am decis să îmi iau viaţa din cauza situaţiei în care mă aflu. Sunt drogată de propriul soţ. Am ales să fug din captivitate. Să trăieşti 30 de ani drogată fără să ştii este un lucru foarte greu. M-a pus în dificultate şi să acţionez fără nicio ruşine, am tot luptat cu morile de vânt.„, a scris Simina.

Femeia s-a cazat în Mamaia la hotelurile Vega şi Del Mar, după ce venise de la Bucureşti. Surse din anchetă mai spun că Simina avea în geantă şi acte medicale care ar atesta că avea probleme de natură psihică.

Nu se ştie exact când a plecat de acasă, dar ea nu figura ca dispărută sau urmărită în baza de date a Poliţiei.

 

vivacredit.ro

Vezi și asta

Cele mai populare parfumuri pentru femeile de peste 25 de ani. Lichidări de stoc făcute de cel mai mare magazin online din România

Femeia  după vârsta de 25  de ani! Se îmbracă altfel, se comportă cu mai multă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *