Home » Noutăți » Românul care a decapitat un bărbat cu drujba și-a aflat pedeapsa
Doru Sebastian Munteanu Foto huff.ro

Românul care a decapitat un bărbat cu drujba și-a aflat pedeapsa

Individul care a decapitat un bărbat cu drujba în localitatea Sânandrei din județul Timiș a primit condamnarea în prima instanță, luni 4 noiembrie 2019.  Doru Sebastian Munteanu a primit 25 de ani de închisoare cu executare și a fost obligat la plata unor despăgubiri de 130.000 de euro, însă sentința nu este definitivă.

În noaptea de 30 spre 31 ianuarie 2019, Doru Sebastian Muntean, din Arad, a tăiat cu drujba ușa casei unui localnic, a intrat peste el în casă și l-a decapitat cu ferestrăul mecanic.

Criminalul a cumpărat un autoturism de la victimă și a cerut banii înapoi, dar victima a refuzat să-i dea. L-a atacat în timpul nopții, iar în casa din Sânandrei se aflau și copiii minori ai bărbatului ucis. Aceștia și iubita unuia dintre ei au scăpat cu viață.

Doru Sebastian Muntean a fost prins de polițiști la scurt timp după crimă. A fost văzut plin de sânge pe stradă. A fost acuzat de omor calificat și cruzimi, distrugere, violare de domiciliu și loviri sau alte violențe. Magistrații de la Tribunalul Timiș au dat prima sentință în acest caz: 25 de ani de închisoare cu executare și plata unor despăgubiri morale de 130.000 de euro. El are interdicție să se apropie de copiii victimei, la o distanță mai mică de 100 de metri timp de cinci ani după ce va fi eliberat. Sentința nu este definitivă.

loading...

Vezi și asta

Tânără din Botoșani dispărută de acasă. Familia a făcut apel la poliție

O tânără în vârstă de 30 de ani, din municipiul Botoşani, care nu a mai …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...