Home » Români de pretutindeni » Românul care și-a ucis prietena însărcinată cu o foarfecă, în Marea Britanie, vrea să fie executat

Românul care și-a ucis prietena însărcinată cu o foarfecă, în Marea Britanie, vrea să fie executat

Ion Câmpeanu, românul de 43 de ani, care și-a ucis  prietena  însărcinată cu o foarfecă  a fost audiat  în  22 august la tribunalul  Old Bailey din Londra.

Românul a  strigat, în timpul audierii, conform  publicației Metro: „Vreau să fiu ucis, să fiu executat. Vreau să mor”. Ion Câmpeanu a atacat-o pe Andra Hilițanu, în vârstă de 28 de ani, în baia casei lor din zona Neasden, nord-vestul Londrei, în luna iunie a acestui an. Una dintre loviturile primite în zona gâtului cu o foarfecă i-a fost fatală femeii. Tânăra era însărcinată cu al treilea copil.

În ciuda eforturilor paramedicilor de a o salva, Andra Hilițanu a fost declarată moartă la ora 02.44. Copilul ei nenăscut a murit, de asemenea, în atac. Câmpeanu, cetățean român, este acuzat de crimă și de uciderea copilului – în timpul sarcinii.

Judecătorul Sarah Munro QC a ordonat reluarea ședinței de audiere a românului pe data 21 septembrie, când Câmpeanu poate fi adus în fața instanței și se va putea apăra pentru cele două acuzații.

loading...

Vezi și asta

ITALIA: Român de 20 de ani, condamnat la 23 de ani de închisoare, pentru ASASINAREA unui bucătar italian

Madalin Constantin Palade, un român de doar 20 de ani, acuzat că a omorât un bucătar italian …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...