Home » Români de pretutindeni » Românul care și-a ucis prietena însărcinată cu o foarfecă, în Marea Britanie, vrea să fie executat

Românul care și-a ucis prietena însărcinată cu o foarfecă, în Marea Britanie, vrea să fie executat

Ion Câmpeanu, românul de 43 de ani, care și-a ucis  prietena  însărcinată cu o foarfecă  a fost audiat  în  22 august la tribunalul  Old Bailey din Londra.

Românul a  strigat, în timpul audierii, conform  publicației Metro: „Vreau să fiu ucis, să fiu executat. Vreau să mor”. Ion Câmpeanu a atacat-o pe Andra Hilițanu, în vârstă de 28 de ani, în baia casei lor din zona Neasden, nord-vestul Londrei, în luna iunie a acestui an. Una dintre loviturile primite în zona gâtului cu o foarfecă i-a fost fatală femeii. Tânăra era însărcinată cu al treilea copil.

În ciuda eforturilor paramedicilor de a o salva, Andra Hilițanu a fost declarată moartă la ora 02.44. Copilul ei nenăscut a murit, de asemenea, în atac. Câmpeanu, cetățean român, este acuzat de crimă și de uciderea copilului – în timpul sarcinii.

Judecătorul Sarah Munro QC a ordonat reluarea ședinței de audiere a românului pe data 21 septembrie, când Câmpeanu poate fi adus în fața instanței și se va putea apăra pentru cele două acuzații.

Vezi și asta

Șofer român de TIR surprins de bariera de cale ferată în Germania. A primit amendă 700 de euro

Un şofer român a rămas cu TIR-ul pe calea ferată, în Germania, blocat de bariera …