S-a dovedit că aceasta este cea mai des întâlnită fantezie a femeilor

De sute de ani bărbații se chinuie să afle care sunt fanteziile ascunse ale femeilor. Publicațiile Women’s Health și Men’s Health au făcut un sondaj pentru a afla de ce există atât de multe certuri și trădări în cuplurile din zilele noastre. În urma studiului, jurnaliștii au aflat mai multe lucruri picante despre fanteziile femeilor.

Potrivit acestui studiu, 53% dintre femei au în comun aceeași fantezie, pe care o țin secret. Se pare că acestea se gândesc cum ar fi dacă s-ar depărți de partenerul de viață. La polul opus se află bărbații. 44% dintre cei care au participat la sondaj au declarat că nu s-au gândit niciodată la despărțirea de parteneră.

Iar aceste rezultate sunt în perfectă concordanță cu un studiu realizat la Universitatea din Stanford, care a evidențiat faptul că 69% dintre divorțurile din Statele Unite sunt inițiate de femei, scrie unica.md.

Dacă acest lucru este adevărat sau nu, asta doar femeile o pot spune și cu siguranță foarte puține din ele vor fi gata să recunoască în public care sunt fanteziile lor cele mai ascunse.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri