S-a logodit cu bătrânul apoi când se îmbăta îi servea bataie: badantă arestată în Italia

O femeie ucraineană a fost arestată sub acuzația că a bătut și a abuzat un bărbat în vârstă pe care îl îngrijea și cu care avea o relație personală.

După ce s-a logodit  cu un bărbat în vârstă căruia i-a fost badantă, femeia a început să-l maltrateze, bătându-l și supunându-l la numeroase abuzuri. Din acest motiv, o femeie de naționalitate ucraineană, în urma unui ordin de restricție care nu a fost respectat, a fost arestată de carabinierii din Latina.

Povestea începe cu aproximativ cinci ani în urmă, relateaza Latina Oggi , când femeia de naționalitate ucraineană a început să lucreze pentru un domn italian din Latina în vârstă.

Între ei doi s-a înfiripat o relație romantică, care a dus  la o logodnă. Initial situatia parea normala, fara probleme majore între cei doi. Însă lucrurile se înrăutățesc odată cu pandemia și izolarea, care au obligat femeia și bătrânul la conviețuire forțată. Atunci a început violența. Femeia l-a bătut în mai multe rânduri pe bătrân. Aceasta s-a întâmplat mai ales după consum exagerat de alcool.

Bărbatul a suportat abuzurile și violența de ceva vreme până când a decis că nu se mai poate și a denunțat-o pe îngrijitoare la poliție. Bătrânul a relatat că a fost adesea maltratat de partenera sa, într-o spirală de violență care nu i-a lăsat nicio ieșire. Îl bătea aproape zilnic, mai ales când se îmbăta, situație documentată și de o serie de vizite efectuate de victimă la urgențe: de mai multe ori medicii au documentat hematoame și vânătăi, a căror origine nu dezvăluise niciodată bărbatul înainte de decizia de a depune plângere.

Interzicerea apropierii și apoi arestarea

După plângere și cercetările ulterioare, magistratul a emis interdicție femeii de a se apropia de casa bătrânului. Dar femeia s-a gândit că cel mai bine este să meargă direct la iubitul ei în vârstă, cerându-i să o primească în casă, apoi să se ascundă în grădină. În acel moment, pensionarul i-a avertizat pe carabinieri care nu au putut face altceva decât să procedeze la arestarea femeii. După interogatoriul de validare, femeia de şaizeci de ani a fost eliberată, cu reiterarea interzicerii apropierii.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri