S-a stins la 27 de ani printre străini. Familia face apel la donatori ca să-i poată aduce trupul acasă

Încă o dramă a unui tânăr român care muncit în străinătate a fost prezentată astăzi de o publicatie românească din Marea Britanie. Andrei, un tânăr de 27 de ani a murit în Marea Britanie din cauza unei tumori pe creier, iar familia sa a făcut apel la oamenii de bună credință și cu dare de mână pentru a îi putea repatria trupul ți a îl înmormânta în pământul natal.

Familia sa a făcut un apel pe siteul, gofundme.com, un site pe care se pot strânge donații, că Andrei era supervisor la un hotel Holiday Inn, în Scotch Corner.

Potrivit anunțului, tânărul a început să se simtă obosit în toamnă, a mers la medic pentru investigații, iar aceștia i-au dat vestea teribilă: tumoare pe creier, neoperabilă. Medicii l-au sfătuit să rămână în Marea Britanie, pentru a fi tratat, iar prietenii săi spun că l-au încurajat să rămână.

Aceștia au fost lângă el până când tânărul s-a stins din viață. „Andrei nu a crezut nici o clipă că nu se va vindeca, el a sperat mereu într-o minune”, au scris aceștia pe gofundme.com

Părinții, mai scriu aceștia, nu își permit nici înmormântarea, nicidecum repatrierea corpului în România. Mama tânărului a venit să îl aducă acasă, pentru a-i îndeplini ultima dorință a fiului său

Acesta este mesajul familiei de pe siteul gofundme.com:

“Andrei era un tanar de 27 ani plin de viata si cu multa putere de munca, care a venit in Anglia pt un trai mai bun si sa isi ajute parintii acasa. Si chiar ii mergea bine, ajunsese supervisor la departamtul de house keeping al hotelului Holiday Inn de la Scotch Corner.
In toamna a inceput sa se simta obosit si a mers la dr si dupa cateva investigatii i-au dat teribila veste: tumoare pe creier neoperabila. Doctorii l-au sfatuit sa ramana in Anglia unde v-a fi tratat cum merita si noi toti l-am incurajat sa ramana.
Niste oameni minunati i-au fost alaturi, care nu ii sunt familie de sange, dar care l-au ingrijit din toamna si pana si-a dat duhul. Andrei nu a crezut nici o clipa ca nu se v-a vindeca, el a sperat mereu intr-o minune.
Parintii sunt oameni simplii de la tara care nu isi permit nici imormantarea, dar nici atat repatrierea. Mama a venit sa isi duca puiul acasa, cu fata impietrita asculta tot ce o sfatuiesc ceilalti. Nu are bani si nici nu stie engleza, dar are parte de Ionela si Marius Petcu care o indruma si ajuta.
Ultima lui dorința a fost sa fie dus acasa.”

Vezi aici linkul unde se pot face donații și anunțul familiei

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri