Home » Români de pretutindeni » Sfârșitul dramatic al unui român din Italia: a făcut accident cu mașina în timpul nopții, dar a fost găsit abia dimineață

Sfârșitul dramatic al unui român din Italia: a făcut accident cu mașina în timpul nopții, dar a fost găsit abia dimineață

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani, rezident la Alatri, în provincia Frosinone, a murit în noaptea de miercuri spre joi, 18 februarie, după ce a ieșit de pe carosabil și s-a izbit cu mașina de un copac de pe marginea șoselei. Accidentul s-a produs în cursul nopții, dar abia în zorii zilei autoturismul a fost observat de ceilalți participanți la trafic, scrie Il Messaggero.

Accidentul a avut loc pe șoseaua 214, numită „Maria și Isola Casamari”, în direcția spre Ferentino, la kilometrul 10 din Alatri. Șoferul român, pe nume Nistor Ionuț, se pare că a pierdut controlul volanului, a părăsit carosabilul și s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei. Tânărul a murit pe loc, a declarat medicul legist.

Autoritățile susțin că accidentul s-a produs în timpul nopții, dar numai când s-a luminat de ziuă mașina a putut fi văzută de ceilalți șoferi, care au anunțat poliția.

Ionuț era zidar și tatăl a două fetițe, una de 2 ani și cealaltă de două luni. Anterior, el locuise la Veroli, dar apoi s-a despărțit de soție și s-a mutat la Alatri, unde locuiau și părinții săi.

În această dimineață, fosta soție, care locuiește la Latina, a fost chemată pentru a efectua recunoașterea corpului neînsuflețit.

Tânărul nostru conațional este cea de-a treia victimă, în numai câteva zile, pe străzile provinciei Frosinone. Duminică, 14 februarie, murea Marika Donnarumma, în vârstă de 25 de ani, la Ceccamo, iar marți Antonio Cavaliere, în vârstă de 35 de ani, la Cervaro, ambii în accidente rutiere.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

O regiune din Italia oferă 500 de euro pentru familiile aflate în dificultate economică din cauza pandemiei de COVID-19

Reprezentanții Regiunii Lombardia au hotărât alocarea unui ajutor de 500 de euro pentru toate familiile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20