Singurul campus studențesc din București unde te simți cu adevărat student

Mai sunt două săptămâni până începe anul universitar și cozile de la cazare par să se apropie din ce în ce mai mult. Din păcate locurile din căminele universităților de stat sunt puține și nu de puține ori nu se ridică la nivelul așteptărilor studenților.

Viitorii și actualii studenți care caută o cazare în București au început să se reorienteze către alternative care le permit să-și trăiască așa cum își doresc anii studenției. Una din cele mai bune soluții pentru aceștia este reprezentată de complexul studențesc  Arcca Vitan Village care a devenit în foarte scurt timp unul din cele mai căutate locuri de cazare pentru studenți din București.

Care sunt motivele pentru care din ce în ce mai mulți studenți aleg acest campus studențesc? Ne-am interesat și noi și am făcut o scurtă listă de motive pentru care Arcca Vitan Village este în fruntea alegerilor făcute de studenții bucureșteni. Pe scurt acestea sunt:

 

  • Camerele dotate la un nivel care depășește orice așteptări. Mobilier nou, frigider, cuptor cu microunde, internet gratuit, baie în cameră.
  • Bucătării ultramoderne care se află pe fiecare palier și permit studenților să gatească liniștiți fără a fi nevoie să-și aducă tradiționala plită electrică cu care să gătească pe palier sau în cameră
  • Săli de lectură de mai multe tipuri care permit atât studiul individual cât și în grup.
  • Acces la spălătorie și uscătorie.
  • Locuri de petrecere a timpului liber, inclusiv grătare în aer liber, care permit destinderea într-un spațiu protejat de zgomotul orașului.
  • Locația campusului, foarte aproape de centrul orașului, cu mijloace de transport aflate în imediata apropiere, locație care permite mobilitatea studenților la costuri reduse. De exemplu autobuzul nr. 123 are stația în fața complexului și te poate duce la direct la Gara de Nord, Opera Rom​â​n​ă​, Eroilor, Parc Izvor sau Piaţa Unirii
  • Campusul este protejat 24 din 24 de firme de securitate specializate și oferă siguranța atât de necesară, siguranță care asigură liniștea părinților.
  • Echipa de management a campusului Arcca Vitan Village asigură comunicarea permanentă cu studenții atât prin birourile proprii din campus cât și prin numere de telefon directe la care aceștia pot apela oricând au o problemă sau au nevoie de un sfat.

Încă mai sunt disponibile locuri de cazare și pentru a putea prinde unul din ele poți suna la numerele de telefon 0740 827 222, 0742 827 222 sau 0745 827 222.

De asemenea poți intra pe siteul www.arcca.ro și poți vizita pagina complexului studențesc Arcca Vitan Village AICI. Și desigur poți face și o rezervare online.

Altă metodă, poate cea mai simplă, este să te urci în mașină și să vezi cu ochii tăi condițiile oferite și să cunoști oamenii care gestionează campusul. Tot ce trebuie să faci este să intri aici și să vezi harta pentru a ajunge mai ușor.

Îți urăm o studenție minunată!

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri