Singurul primar din România care și-a respectat promisiunile electorale?

În general vorbim despre politicienii care ajung în funcții de conducere într-un mod extrem de negativ. Marea lor majoritate nu numai că nu-și respectă promisiunile electorale dar le fac știind foarte bine că nu vor face nimic din ceea ce au promis.

Se pare că la Botoșani există însă un caz special de politician tânăr care, odată ce a ajuns primar, și-a respectat aproape în totalitate promisiunile făcute de cetățenii acestui oraș. Primarul PSD al municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc pare a fi un exemplu de politician român care nu doar a promis dar a și făcut.

Nu spunem că Portariuc este cel mai frumos, cel mai deștept sau cel mai corect politician din România. Dar faptul că și-a respectat aproape în totalitate promisiunile din campania din anul 2012, îl recomandă, conform susținătorilor săi, să ocupe în continuare funcția de primar al orașului Botoșani.

Chiar dacă contracandidații încearcă să-l atace pe primarul Portariuc din motive din ce în ce mai diverse se pare că tânărul politician din Botoșani va câștiga lejer ce-l de-al doilea mandat deoarece a avut grijă să facă tot ce a promis.

O rețetă de succes a unui tânăr politician al PSD care demonstrează că se poate….

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri