Șofer de TIR din Maramureș, bătut și jefuit în Slovenia. Atacatorii erau tot români

Un șofer de TIR din Maramureș a fost tâlhărit într-o parcare din Slovenia, tot de niște români. Un hoț din Argeș i-a furat o mie de litri de carburant din rezervor, iar complicii lui l-au luat la bătaie.

Șoferul autotrenului din Cavnic, Maramureș, a oprit într-o parcare pentru a se odihni, lângă Ljublijana, capitala Sloveniei. El a spus pentru presa locală că în jurul orei 00.00 s-a trezit și a auzit zgomote ciudate de afară. Bărbatul a coborât din cabină și l-a prins pe individ, a chemat poliția și și-a recuperat carburantul furat.

Hoțul a fost dus la audieri, însă doar câteva ori mai târziu, complicii acestuia au venit să-și răzbune amicul. Astfel, i-au tras o mamă de bătaie zdravănă maramureșeanului. Mai grav este că poliția nu a mai intervenit, chiar dacă a sunat din nou să ceară ajutor.

Atât hoțul, cât și agresorii, erau tot români.

Pe la 12 noaptea, m-am trezit că îmi era foame și am tras un pic perdeaaua de la geam. Și mi s-a părut ceva suspect că erau în fața mea două camioane, parcate în lung. Și în momentul ăla când m-am uitat mai atent am văzut furtunul. Și am sărit din cabină și l-am văzut pe ăsta, pe individ. Și am fost pe el. Nu l-am mai întrebat. El, în momentul ăla, el zicea că a greșit. <Lasă-mă, măi nene, că am greșit>. El mi-o furat motorina și o băga în rezervorul lui din partea stângă a camionului lui. Și el nu o știut câtă motorină am, eu aveam full”, a relatat maramureșeanul pentru vasiledale.ro.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri