Șofer român arestat după ce a amenințat o polițistă pe facebook

Un șofer din județul Argeș a fost reținut, luni, pentru ultraj, după ce a amenințat cu moartea, pe o rețea de socializare, o polițistă care l-a lăsat fără permis pentru că a refuzat să oprească la un control de rutină, a relatat libertatea.ro.

Conform  anchetatorilor, polițista a încercat să îl oprească pe bărbat la sfârșitul săptămânii trecute, în localitatea argeșeană Cocu, iar pentru că acesta a refuzat să oprească, l-a lăsat fără permis. Ulterior, polițista a fost amenințată cu moartea pe Facebook de șoferul în vârstă de 34 de ani.

„Uitați, domnilor cum își face serviciul Poliția Com. Cocu, Jud. Argeș, fără a fi echipat corespunzător și mai vorbește și vulgar. Vă rog să distribuiți să vadă și șefii acestei doamne polițiste, hoții din comuna nu este în stare să îi prindă mă amenință că mă lasă pieton. Vă rog din suflet dați mai departe că noi îi plătim”. Șoferul a mai scris: „Dacă nu o mută, o mut eu la cimitir. Să îmi dea și închisoare pe viață, că nu am ce pierde (…)”, a scris șoferul pe pagina sa de socializare.

Polilista s-a prezentat, luni, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești și a depus plângere, aici fiind adus și șoferul, care, în urma audierilor, a fost reținut 24 de ore pentru ultraj.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri