Home » Noutăți » Șofer român de camion, jefuit într-o parcare din Germania, în timp ce dormea

Șofer român de camion, jefuit într-o parcare din Germania, în timp ce dormea

Un șofer român de camion a fost jefuit în Germania. Bărbatul, care circula în direcția localității Kassel, a oprit într-o parcare de pe A5 pentru a se odihni, iar când s-a trezit a doua zi a descoperit că a fost jefuit a anunțat Ziarul Românesc care citează presa germană.

Potrivit declarațiilor date de românul de 35 de ani polițiștilor, sâmbătă la ora 22.00 și-a parcat camionul în Parkplatz Limes de pe A5 pentru a dormi. Când s-a trezit duminică, la 5.30, a descoperit că din cabină lipseau mai multe lucruri, printre care două celulare, documente și o geantă.

În plus, șoferul de camion se simțea amețit și se pare că a fost sedat de autorul sau autorii furtului. Poliția a demarat investigații și roagă persoanele prezente în Parkplatz Limes în seara de sâmbătă 28 ianuarie, care au observat ceva suspect, să contacteze Poliția din Gießen la numărul de telefon 0641 – 7006 2555.

Nu este prima dată când un șofer român de camion reclamă o astfel de situație. Un caz similar s-a întâmplat în data de 5 decembrie anul trecut, pe A3

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Șofer de TIR strivit de propriul camion în Ploiești

Un bărbat, șofer de TIR,  care lucra luni seara, 3 august,  pentru a repara un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20