Home » Români de pretutindeni » Șofer român de TIR accidentat grav în Belgia. Soția sa l-a strivit între cabină și remorcă

Șofer român de TIR accidentat grav în Belgia. Soția sa l-a strivit între cabină și remorcă

Un accident teribil s-a petrecut sâmbătă seara într-o parcare din Belgia. O tânără din România l-a accidentat foarte grav pe soțul ei, tot român, în timpul manevrării greșite a unui TIR, relatează publicația belgiană hln.be citată de Digi 24.

Accidentul s-a petrecut smbăta trecută, 7 decembrie,   la Rekkem, în provincia Flandra de Vest. Mariana, o româncă de 23 de ani s-a suit la volanul camionului pentru a-l cupla la remorcă. Soțul său, Adrian, de 33 de ani, șofer de TIR și el, se afla lângă remorcă și îi dădea indicații soției aflate la volan. Numai că, la un moment dat, aceasta a făcut o manevră greșită și bărbatul a fost strivit între remorcă și camion.

Românul a fost dus la spitalul din Courtrai în stare critică și medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. În prezent, este în comă indusă.

Parchetul anchetează circumstanțele în care s-a produs incidentul. Deocamdată, femeia a fost supusă unui test de alcoolemie, care a ieșit negativ.

Vezi și asta

O educatoare româncă și-a ucis copilul de 10 ani, sufocându-l în somn

Crimă înfiorătoare în satul Bozânta Mică, comuna Recea, județul Maramureș. O educatoare și-a ucis copilul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *