Home » Români de pretutindeni » Șofer român de TIR arestat pentru o acuzație teribilă. Și-ar fi abuzat colegul de echipaj, mai tânăr cu 25 de ani, sub amenințarea cuțitului

Șofer român de TIR arestat pentru o acuzație teribilă. Și-ar fi abuzat colegul de echipaj, mai tânăr cu 25 de ani, sub amenințarea cuțitului

Un șofer român de camion, în vârstă de 49 de ani, a fost arestat, miercuri dimineață, 29 iulie,  sub acuzația de violență sexuală agravată, a transmis publicația italiană ilpiacenza.it.

Fapta ar fi avut loc la data de 28 ianuarie, atunci când se deplasa cu camionul său din Spania în Franța, iar la bord se afla și un coleg de 24 de ani, angajat al aceleiași companii din camioane. În Freijus, într-o zonă de serviciu, ar fi scos un cuțit și l-ar fi violat pe tânăr sub amenințarea armei. Victima a depus imediat o plângere și a început ancheta.

Românul a fost prins de carabinierii italieni la Caoroso, acolo unde acum locuiește după ce a fost dat în urmărire în toată Europa, mai notează ilpiacenza.it.

Acum, românul este în arest la Novate așteptând extrădarea în Franța, anunță poliția italiană. Autoritățile italiene nu au făcut publică decât vârsta șoferului român arestat fără a îi dezvălui identitatea.

Vezi și asta

Accident grav în Italia, doi români resuscitați și transportați cu elicopterul la spital

Accidentul s-a petrecut miercuri, 18 noiembrie 2020, pe autostrada A13, în dreptul localității Rovigo din  …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *