Șofer român de TIR, bun de plată: 85.000 €. A distrus și camionul, și benzinăria, în Germania

Un accident neobișnuit, cu pagube de aproximativ 85.000 de euro, a avut loc marți seara, 8 februarie,  la o benzinărie de pe Werner-Heisenberg-Strasse, din Kassel-Waldau. Un șofer român de TIR a fost protagonistul, scrie cotidianul regional german Hessisce Niedersächsische Allgemeine.
Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din România, a vrut să-și alimenteze camionul cu remorcă acolo, în jurul orei 18.15. Semiremorca camionului, care avea în jur de 4 metri înălțime, era în mod evident prea înaltă pentru acoperișul de deasupra benzinăriei, astfel încât caroseria semiremorcii s-a blocat sub acesta.

Alimentarea cu combustibil a benzinăriei nu a fost deteriorată sau afectată de accident. Ca măsură de precauție însă, pompele de benzină au fost oprite de o firmă specializată, în timpul procesului de recuperare a camionului blocat sub acoperiș.
campania.euro-tax.ro%20
Prejudiciul adus capului tractor și remorcii, care a fost deteriorată total, s-a ridicat la o valoare în jur de 65.000 de euro. Avaria la acoperișul benzinăriei costă încă 20.000 de euro. Deocamdată nu se știe dacă șoferul nu a văzut semnele de avertizare cu înălțimea de degajare maximă de 3,50 metri sau a apreciat greșit înălțimea vehiculului său.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri