Home » Români de pretutindeni » Șofer român de TIR, de 25 de ani, mort aseară în Germania. A fost strivit în propria cabină

Șofer român de TIR, de 25 de ani, mort aseară în Germania. A fost strivit în propria cabină

Un șofer de TIR de 25 de ani a murit într-un cumplit accident în Germania. Accidentul a avut loc la granița dintre Germania și Austria. Pasagerul șoferului a fost ușor rănit, spune presa germană. Accidentul a avut loc luni seara, 22 octombrie, pe A3, în direcţia Linz, la graniţa cu Austria.

Potrivit presei germane, un șofer a încercat să iasă brusc de pe autostradă, a intrat în fața unui alt TIR. Manevra a provocat coliziunea a două TIR-uri, care circulau regulamentar. Șoferul român a încercat să vireze pentru a evita accidentul dintre cele două camioane, dar nu a mai reușit.

Jurnaliștii spun și că șoferul român, în vârstă de 25 de ani, a fost practic strivit de remorcă și nu a mai reușit să iasă din mașină. Acesta a decedat în urma impactului. Pasagerul șoferului român, tot în vârstă de aproximativ 25 de ani, a fost și el rănit.

Șoferul camionului a cărui manevră periculoasă a dus la accidentul de pe autostradă a fost căutat de polițiști. A fost găsit în urma descrierilor făcute de martori.

Ceilalți șoferi implicați în accident au suferit răni minore, titrează ziarele germane.
Șoferul român transporta carcase de porc. În urma coliziunii, marfa a ajuns pe carosabil.
Traficul în zonă a fost oprit pe durata intervenției, iar ulterior s-a desfășurat cu dificultate, banda de urgență fiind închisă. Traficul a fost reluat în condiții normale la ora opt dimineața.

daedalusonline.eu%20

Vezi și asta

VIDEO: Un șofer român de TIR, scos de la terapie intensivă în aplauzele medicilor spanioli. A luptat eroic cu Covid-19

Un șofer român de TIR, în vârstă de 43 de ani, din Spania, infectat cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro