Șofer român de TIR de 41 de ani condamnat la 8 ani de închisoare și 10 ani interdicție de condus

Un șofer român de TIR, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat la opt ani și zece luni de închisoare cu executare, asta după ce a provocat un accident în urma căruia trei persoane au murit. Impactul s-ar fi produs din cauza faptului că șoferul urmărea filme pentru adulți la volan și a pierdut controlul vehiculului. 

Onuț, un șofer de TIR de 41 de ani din Scottish Borders, a fost găsit vinovat pentru moartea a trei persoane, asta deoarece în timp ce conducea vehiculul său a intrat într-o coloană de mașini în localitatea Bowburn din Marea Britanie.

Toate autoturismele erau staționate, însă se pare că Ion Nicu Onuț nu a fost atent la trafic, ci în telefon, acolo unde rulau pe un site filme pentru adulți.

Șoferul român de TIR urmărea filme pentru adulți și a omorât trei persoane

Accidentul grav a avut loc în luna iulie a anului trecut, iar abia acum bărbatul și-a aflat pedeapsa finală. Anchetatorii au descoperit în telefonul său că își cumpărase și credite pentru a interacționa cu ceilalți utilizatori de pe site-ul pentru adulți.

Martorii accidentului spuneau atunci când l-au văzut oe șofer conducând extrem de haotic, traversând benzile fără a se asigura și fără a semnaliza.

Bărbatului îi e interzis să mai conducă timp de 10 ani

Șoferul român a primit interdicție de a mai urca la volan timp de 10 ani. Conform deciziei instanției, Ion Nițu Onuț va sta după gratii doar jumătate din pedeapsă, cealaltă executând-o cu suspendare.

În ceea ce privește impactul, șoferul nu a văzut la timp semnalele de avertizare pentru a încetini și a intrat în plin într-un lanț de mașini care erau staționate după un incident cu un autoturism.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri