Șofer român de TIR mort în Franța, strivit între două TIR-uri. Avea 30 de ani

O tragedie a avut loc într-o parcare din Franța. Un român, în vârstă de 30 de ani, șofer de TIR, și-a lăsat familia îndoliată, după ce s-a stins din viață într-o fracțiune de secundă. Românul abia coborâse din cabină, când un alt șofer începuse manevrele de staționare și l-a prins între cele două TIR-uri.

Trupul românului a fost strivit între cabina propriului TIR și remorca celuilalt.

Șoferul vinovat, în stare de șoc

Nenorocirea a vut loc marți, 15 decembrie, în jurul orei 17:00, într-o parcare pe autostrada A63, la Biarritz. În acel moment, românul se afla în fața cabinei TIR-ului pe care-l conducea, înscris în Spania, în timp ce un alt șofer cu un camion înscris în Franța efectua manevrele de staționare.Bărbatul din România a fost găsit strivit între cabina propriului TIR și remorca celuilalt camion, după ce francezul a vrut să parcheze fix lângă el. La fața locului s-au deplasat echipe pentru intervenție, dar și pentru acordarea primului ajutor. Din păcate, viața șoferului român nu a mai putut fi salvată.

Manevra i-a fost fatală românului, iar celălalt șofer vinovat de accident era în stare de șoc. Bărbatul de 27 de ani a fost foarte panicat, în urma tragediei. Acesta a fost preluat de echipajele medicale și dus la Centrul Spitalului Coastei Bascilor, unde a primit asistență psihologică.

De asemenea, a fost demarată o anchetă pentru a clarifica circumstanțele tragediei. Din nefericire, nu este primul incident de acets gen. În luna octombrie, un alt șofer român de TIR, în vârstă de 47 de ani, a murit după ce a fost prins între două camioane, în parcarea Lippert de pe autostrada A9 din Germania.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri