Șofer român de TIR, mort într-un cumplit accident în Franța. Costel a fost scos după oră din cabina strivită

Costel, un șofer român de TIR de 43 de ani, a murit într-un tragic accident, după ce s-a izbit violent de spatele unui camion care transporta bușteni. Bărbatul a decedat pe loc pe data de 5 aprilie, în jurul orei 18:30 pe A29, la stația de taxare Quetteville, pe direcția Caen-Le Havre, Franța

Costel era din Botoșani și avea doar 43 de ani. Din primele informații, cele două TIR-uri erau pe cale să traverseze stația de taxare Quetteville, când a avut loc coliziunea. Camionul șoferului român, care transporta salate ambalate în vid, s-a izbit violent în spatele TIR-ului încărcat cu bușteni care era oprit la poarta stației de taxare.

Șoferul celuilalt camion, în vârstă de 32 de ani, a scăpat nevătămat. Costel însă a murit pe loc, fiind scos din cabina strivită după aproape o oră.

Vestea morții sale i-a întristat pe cei care l-au cunoscut. Mesajele au curs pe rețelele de socializare, potrivit Botoșaneanul. „S-a stins un coleg, un șofer talentat, un bun prieten. Sincere condoleanțe familiei și prietenilor!”. ”Dumnezeu să-l ierte! Păcat a plecat prea devreme un om minunat”. ”Dumnezeu să te ierte, Costel, ai lăsat mare durere în urma ta, te vom purta mereu în sufletele noastre, condoleanțe”. ”Sincere condoleanțe! Păcat, păcat, prea tânăr! Dumnezeu să-l ierte!”. ”Dumnezeu să-l ierte, am fost coleg cu el pe Belgia, un om cu un caracter frumos, un om de toată omenia! Sincere condoleanțe! Așa este această meserie, pleci de acasă, dar înapoi nu știi cum vii!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri