Șofer român din Italia implicat într-un grav accident soldat cu doi răniți în stare critică

Un șofer român în vârstă de 52 de ani a fost implicat într-un grav accident rutier produs aseară, pe Via Nettunese din regiunea Lazio. Două persoane au rămas încarcerate și au suferit răni grave, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru extragerea lor.

Il Messagero informează că în jurul orei 02:45 din noaptea de joi spre vineri, 1 aprilie a.c., un camion frigorific și un alt autovehicul au tamponat o camionetă ce transporta produse lactate în timp ce se afla la km 17 de pe Via Nettunese.La rândul ei, camioneta s-a izbit violent de remorca unui TIR condus de românul de 52 de ani. Autovehiculele implicate în accident se îndreptau spre Roma, iar despre conaționalul nostru știm că este rezident în Pomezia (Lazio) și este angajat la o firmă de transport, de unde abia ieșise, având ca destinație Aprilia-Latina

La fața locului au ajuns imediat carabinierii din cadrul secției Velletri, mai multe ambulanțe din cadrul serviciului 118, dar și pompierii care au ajutat la extragerea victimelor prinse între fiarele contorsionate. În total au fost 4 persoane rănite, doar două din acestea fiind în stare gravă, respectiv un bărbat de 57 de ani și altul de 33 de ani, din Priverno (Latina). Cei doi bărbați au fost transportați de urgență la spitalele din zonă, prognosticul medicilor fiind rezervat.

În urma accidentului, strada a fost închisă timp de circa trei ore jumătate, până la ora 06:00, mai precizează sursa citată.Ve\i mai jos imagini de la locul accidentului:

Vezi și asta

Video: Dezastru în ultimele zile în Germania: Bilanţul creşte la 133 de morţi în urma inundațiilor

Cel puţin 160 de oameni au murit în inundaţiile care au acoperit porţiuni întregi din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *