Șofer român din Italia mort după ce s-a răsturnat cu TIR-ul. Cabina automarfarului a fost strivită în întregime – VIDEO

Avea doar 44 de ani, iar soția și fetița lui de 2 anișori probabil îl așteaptă și acum să se întoarcă acasă, din cursă. În munca de șofer, din nefericire, nu știi niciodată cu siguranță când sau dacă te mai întorci acasă. Aurelian Avram Cagnea a murit vineri, 9 octombrie 2020, în cabina TIR-ului pe care-l conducea, cabină care a fost strivită în întregime după ce automarfarul s-a răsturnat.

Tragicul accident s-a petrecut în jurul orei 6:00 din această dimineață pe joncțiunea care duce spre autostrada A11, în dreptul localității Lucca din Toscana. Conaționalul nostru, care era angajat al unei firme de transport din Frosinone (Lazio), a pronit azi-dimineață cu TIR-ul din localitatea La Spezia, dar înainte să ajungă pe autostrada A11, în zona Lucca Vest, automarfarul s-a răsturnat pe partea dreaptă, iar cabina în care se afla șoferul român a fost strivită în întregime cu el înăuntru.

Un trecător a solicitat imediat o salvare la fața locului, dar paramedicii care au sosit acolo au fost nevoiți să solicite intervenția pompierilor pentru a descarcera trupul bărbatului român. Viața sa, însă, n-a mai putut fi salvată, acesta probabil murind pe loc imediat după accident, iar personalul medical a fost nevoit să constate decesul.

Din primele informații reiese că încărcătura pe care conaționalul nostru o transporta cu TIR-ul a fost poziționată rău în container și, într-o curbă mai periculoasă, a provocat răsturnarea acestuia, trăgând și cabina șoferului după ea și izbindu-se cu partea de sus de parapetul metalic de pe marginea drumului. Poliția investighează în continuare pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Aurelian era rezident în localitatea Sarzana din provincia La Spezia și lasă în urma lui o soție și o fiică îndurerate.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri