Home » Noutăți » Șofer român în comă, strivit între camionul unui alt român și cel al unui polonez, în Germania

Șofer român în comă, strivit între camionul unui alt român și cel al unui polonez, în Germania

Un șofer român de dubă este în comă, după ce a fost strivit între camionul unui alt român și cel al unui polonez, în Germania. Are 30 de ani și a fost victima nevinovată a unui accident.

Vineri după-amiază, 19 iunie, un conducător auto român de 30 de ani al unei autoutilitare a fost prins în vehiculul său, într-o coliziune din spate pe A7, lângă Lohfelden, și a trebuit să fie eliberat de pompieri dintre fiarele strivite. El a fost dus la un spital cu răni grave și viața lui e în pericol.

După cum relatează un purtător de cuvânt al poliției din Kassel, citat de nh24.de, un șofer de camion român în vârstă de 28 de ani a fost nevoit să frâneze în zona șantierului cu benzi înguste, la ora15:27 p.m., din cauza traficului.

Șoferul român, în vârstă de 30 de ani, al unei mici autoutilitare care conducea în spatele său, a văzut blocajul și a frânat. În spatele autoutilitarei se afla un șofer de camion polonez, în vârstă de 26 de ani, care a văzut totul prea târziu și a lovit duba romînului.

Din cauza impactului, autoutilitara a fost împinsă pe camionul din fața sa. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 30 de ani, a fost prins în vehicul în urma impactului și a fost grav rănit, rămânând încarcerat. Cei doi șoferi de camion nu au fost răniți.

Vezi și asta

S-a încolăcit cu Passat-ul pe stâlp, în Cluj-Napoca. Trei oameni au ajuns la spital după un impact teribil

Accident rutier groaznic, în această dimineață, joi 25 iunie,pe strada Traian Vuia din Cluj Napoca. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *