Șoferiță româncă de TIR obligată de patron să predea camionul unui coleg, după ce a suferit un preinfarct la volan, în Germania

O șoferiță româncă de TIR, angajată la o firmă de transporturi din Deva, a trecut prin momente de coșmar, după ce a suferit un preinfarct în timp ce conducea pe o autostradă din Germania.

Povestea Dorinei a fost făcută publică de Ilie Matei “Omul Șoselelor”, într-o postare pe Facebook. Tânăra șoferiță a fost la un pas de moarte și de a provoca o tragedie cu camionul, însă a reușit, în ciuda faptului că a suferit un preinfarct, să oprească fără incidente pe autostradă.

Totul s-a întâmplat pe 18 septembrie, în zona orașului Dusseldorf din Germania.

În stare gravă, Dorina a reușit să oprească pe banda de urgență și a cerut ajutor, fiind transportată la spital, acolo unde medicii au anunțat-o că a suferit un preinfarct.Firma din Deva pentru care Dorina lucra a fost anunțată imediat, iar potrivit postării de pe Facebook, primul lucru pe care reprezentanții firmei l-au întrebat a fost dacă marfa sau camionul au fost deteriorate.

Mai mult, reprezentanții firmei au obligat-o pe Dorina să meargă să predea camionul unui coleg care venise să termine cursa în locul ei.

“Pe data de 18 septembrie se afla la volanul camionului in Germania pe autobandul A3 in apropiere de Dusseldorf.

A simtit ca i se face rau, dar probabil experienta si norocul au ajutat-o sa nu producă un incident grav. Dupa spusele politistilor germani a taiat toate cele 3 benzi, ca apoi sa reuseasca sa revina miraculos pe banda de urgenta oprind in conditii de siguranta camionul, proprietate a unei firme din Deva al carei angajat era Dorina in acel moment.

A fost transportată la spital, doctorii anuntand-o ca a suferit un preinfarct.

A fost anuntată firma imediat si primul lucru care acestia au intrebat a fost daca camionul sau marfa au fost deteriorate ?

Mai mult de atat, femeia internata la sectia cardiologie a spitalului din Koln a trebuit dupa primele ore de la internare să mearga sa predea camionul colegului care venise sa efectueze cursa in locul ei.

Au urmat 5 zile de spitalizare, perioadă in care absolut nimeni din cadrul firmei nu s-a interesat de starea ei, acesta trebuind la finalul celor 5 zile de internare sa isi achite spitalizarea si medicamentatia din buzunar.

Ca sa fie meniul complet, inclusiv biletul catre Romania si l-a platit singura, firma neplatindu-i nici pana la acest moment macar diurna pt cele 5 zile in care a fost internată.

In acest moment femeia urmeaza sedinte la un psiholog, cheluielile salariale restante nefiind achitate si toate serviciile medicale si transportul catre Romania platit din buzunarul propriu .

As vrea sa intreb ca om: Ce om are atata suflet sa isi abandoneze angajatul intr-un spital, lasandu-l de izbeliste ??

Femeia asta are un copil, daca era mai rau de atat unde se ajungea? Ii momim sa lucreze pt firmele noastre apoi ii abandonam ca pe animale cand nu mai dau randament? Cand au probleme medicale?

Ce incredere sa ai in angajatori cand te trateaza ca pe o piesa de schimb?

Vorbim de bussines care teoretic nu implica sentimente, dar aici vorbim despre un angajat sub contract care a fost abandonat, fara a i se plati diurna, cheltuieli de spitalizare….tot ce a contat a fost daca marfa si camionul sunt intacte”, se arată în postarea lui Ilie Matei “Omul Șoselelor”.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri