Şoferul român decedat în accident în Franţa ar fi dormit 2 ore în 3 zile. Colegii acuză firma de transport că nu l-a lăsat să se odihnească

Decesul tânărului șofer român de 22 de ani din Sebeş, şofer la o firmă de transport, într-un accident rutier, în Franţa, provoacă luări de poziţie dure ale unor cunoscuţi sau colegi de muncă. Cei mai mulţi susţin că accidentul ar fi fost provocat ca urmare a oboselii acumulate de acesta pentru că nu ar fi fost lăsat de dispecer să se odihnească a transmis adevarul.ro.

Pe internet circulă o fotografie cu o conversaţie care este atribuită victimei accidentului, Alexandru Sântu, din Sebeş, în vârstă de 22 de ani. În conversaţie, un şofer îi cere de mai multe ori dispecerului să îl lase să doarmă pentru că este foarte obosit. Dispecerul nu este de acord şi insistă ca acesta să conducă în continuare pentru a ajunge la timp la destinaţie.  

 Alex a murit pe o şosea din Franţa, în localitatea d’Exideuil sur Vienne, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce conducea o camionetă la ora 3.30 noaptea. Maşina pe care o conducea a lovit un TIR de marfă care venea din sens opus, cele două maşini fiind proiectate într-o casă. Aruncat afară din camionetă, şoferul român a murit pe loc. Celălalt şofer a ajuns la spital în stare gravă. Alex era angajat al unei firme din Aiud iar colegii acestuia susţin că a fost obligat să parcurgă 1.950 de kilometri în 20 de ore.

Conversaţia este atribuită de către prieteni şi colegi şi chiar dacă nu ar reflecta o discuţie ce a avut loc între şoferul decedat şi dispecerul firmei la care lucra, realitatea morţii lui Alex este aceeaşi. Tânărul de 22 de ani şi-a găsit sfârşitul obosit şi stresat pentru a ajunge la timp la destinaţie. O demonstrează afirmaţiile celor care l-au cunoscut precum şi desele postări ale tânărului pe Facebook, din care rezultă faptul că ”uneori i se închideau ochii de oboseală”.

”Mai profitaţi mă mult de inocenţa tinerilor, forţându-i să vă care piuliţele fără a avea timp de odihnă? Cine plăteşte pentru viaţa lui Alex? A murit ca un câine pe asfalt departe de cei dragi, pentru voi … patroni şi dispeceri lacomi!!! Copiilor nu mai acceptaţi, când vă e somn dormiţi, închideţi telefonul şi dormiţi. M-am săturat să mă întâlnesc cu voi prin parcări, ca mai apoi să aflu că aţi murit între fiare… Odihneşte-te în pace prietene, jur că cineva o să plătească pentru asta”, a scris Necula Alin, unul dintre prietenii tânărului decedat, pe Facebook.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri