Home » Români de pretutindeni » Solidaritate pentru familiile celor doi români morți în Marea Britanie. Aveau 33 și 43 de ani
Ei sunt cei doi români morți în accident

Solidaritate pentru familiile celor doi români morți în Marea Britanie. Aveau 33 și 43 de ani

O britanică a decis să-și taie părul pentru a ajuta la repatrierea trupurilor a doi români morți într-un tragic accident de circulație.

Claudette Povey care este profesoară la școala din Mayfield a declarat pentru presa locală că a rămas impresionată de povestea celor doi români morți zilele trecute într-un tragic accident rutier în zona Coopers Green Road și a decis să-și taie părul pentru a putea ajuta la repatrierea trupurilor celor doi.

 „Când am auzit despre accidentul de mașină din sat, m-am gândit că ar fi o idee bună să-mi conving  prietenii și familia să mă sponsorizeze pentru tăierea părului și să donez pe pagina JustGiving”. a declarat Claudette citată astăzi de Uckfield News.

Conform publicației mai sus citate, Florin Cristian Radu și Adrian Florin Mateas și-au pierdut viața într-un accident rutier sâmbăta trecută când mașina condusă de Cristian a ieșit de pe carosabil și s-a izbit de un copac în zona Coopers Green Road.

Cei doi au lucrat împreună ca bucătari la Pig and Butcher din Five Ash Down unde aveau o reputație excelentă fiind iubiți atât de colegi cât și de clienți.

Cristian, în vârstă de 33 de ani, din Blois Road, Lewes, a crescut în România și s-a mutat în Marea Britanie pentru a-și desfășura activitatea în 2004. El s-a întâlnit cu soția sa, Barbara, în vârstă de 33 de ani și și-a întemeiat o familie împreună cu aceasta,  cei doi având două fetițe de 6 și 8 ani care din păcate au rămas orfane.
Adrian, în vârstă de 43 de ani rezident la  Five Ash Down, Uckfield, a crescut și el în România fiind prieten cu Cristian cu mulți ani înainte ca cei doi să se mute în Marea Britanie. Adrian a lăsat în urmă pe soția lui Cristina, în vârstă de 45 de ani, și pe fiica lui Alexandra, 13 ani.

Dacă dorești să donezi fondului creat pentru a ridica 12.000 de lire sterline pentru a ajuta să-l repatriezi pe Adrian în România și pentru a acoperi costurile funerare atât pentru Adrian, cât și pentru Cristian, vizitează pagina JustGiving , acolo unde patronul locației unde lucrau cei doi a deschis o campanie de donații.

 

Vezi și asta

Italia: Românde 46 de ani în stare critică în urma unui accident rutier, a fost transportat cu elicopterul la spital

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, 7 iulie 2020, în localitatea italiană Azzano …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *