Home » Noutăți » Spania întărește restricțiile, după creșterea cazurilor de coronavirus. O parte din Madrid va intra din nou în carantină

Spania întărește restricțiile, după creșterea cazurilor de coronavirus. O parte din Madrid va intra din nou în carantină

Peste 850.000 de persoane din Madrid se vor confrunta cu cel puțin două săptămâni de restricții mai stricte asupra circulației, ăncepand cu 21 septembrie, pentru a combate o creștere a cazurilor de coronavirus, a anunțat guvernul regional citat de Agerpres.

Persoanelor care locuiesc în 37 de zone din regiune li se va cere să rămână acasă cât mai mult posibil, dar li se va permite să meargă la serviciu și la școală și să aibă grijă de persoanele în vârstă sau vulnerabile.

Adunările sociale vor fi reduse de la 10 la șase persoane, iar restricții vor fi reimpuse pe numărul de persoane permise în magazine, biblioteci, lăcașuri de cult, cinematografe, facilități sportive și teatre.

Facilitățile de agrement, afacerile din sectorul ospitalității și magazinele vor trebui să se închidă până la ora 22:00.

Restricțiile, care vor dura 14 zile, au fost impuse în zonele în care rata coronavirusului a fost peste 1.000 de cazuri la 100.000 de rezidenți în ultimele două săptămâni.

Cele 37 de zone, multe dintre ele situate în sudul capitalei, reprezintă 25% din cazurile de COVID-19 din regiune.

Vorbind la o conferință de presă vineri, președintele regional al Madridului Isabel Díaz Ayuso, a subliniat că Madridul trebuie să evite un dezastru pentru economie.

horacredit.ro/

Vezi și asta

Accident pe DN 1, la Breaza. În urma impactului, un tir a ajuns pe linia ferată și a fost lovit de tren. FOTO

Un accident rutier s-a petrecut, noaptea trecută, de luni spre marti 20 octombrie,  pe DN …

2 comments

  1. Suntem o casa de amanet infiintata in anul 2010,cu o experienta pa pe piata de 10 ani.Oferim clientilor posibilitatea de a obtine un credit pe loc garantand cu autoturismul. Obtineti un imprumut rapid, cu banii pe loc.Comisioanele, garantat cele mai mici de pe piata, variaza in functie de suma imprumutata. Suntem o echipa tanara, corecta, transparenta si ne laudam cu o clientela foarte multumita care revine fara ezitare. Garantam cel mai mic pret. Oferim servicii financiare la un inalt nivel.
    Informatii tel 0724998826
    http://www.amanetcar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20