Știre bombă. DNA ar fi început urmărirea penală pentru adoptarea ordonanțelor pe justiție

O știre cu adevărat interesantă a fost difuzată înaceastă seară de poastul de televiziune Antena3.În urma unui denunț penal depus pe 25 ianuarie, se pare că s-a început urmărirea penală de către DNA pentru fapta de favorizarea făptuitorului şi de prezentarea cu rea-credinţă de date inexacte Parlamentului sau preşedintelui României cu privire la activitatea Guvernului sau a unui minister, pentru a ascunde săvârşirea unor fapte de natură să aducă atingere intereselor statului.

”Până mâine Ministerul Justiției va trebui să dea lista cu numele tutoror persoanelor care s-au ocupat de redactarea OUG pentru grațiere. Totodată, au fost cerute numele celor care au intrat în Ministerul Justiției. S-au cerut documente și înregistrările camerelor de filmat din Ministerul de Justiție. Termenul e până mâine. Vrea să se afle cine din PSD a fost la Ministerul Justiției și a lucrat la proiectele de lege și OUG  pe justiție”, a transmis în această seară Ana Maria Roman, reporter Antena 3.

Conform acestei surse, DNA a început urmărirea penală in rem, pentru faptă.

”Știam că se va întâmpla asta de mult timp. Florin Iordache a fost amenințat.”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la Antena 3, la Ediția Specială realizată de Radu Tudor și Adrian Ursu.

Rămâne de văzut dacă această urmărire penală va fi confirmată mâine de către reprezentanții Direcției Naționale Anticorupție. 

Între timp jandarmii au eliberat Piața Victoriei după ce un grup de huligani au atacat cu pietre și petarde dispozitivul din fața Guvernului. conform informațiilor oficiale, difuzate de Digi 24, 2 jandarmi și 3 civili au ajuns la spital în urma confruntărilor. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri