Tânăr român din Italia mort la numai 25 de ani într-un grav accident rutier. A pierdut controlul mașinii

Un tragic accident rutier a avut loc în localitatea italiană Cerignola, provincia Foggia, în urma căruia un cetățean român de numai 25 de ani și-a pierdut viața luni, 13 iulie 2020, informează publicația locală Cerignola Viva. Alături de victimă, în mașină, se mai afla o persoană de aceeași naționalitate.

Accidentul a avut loc în cursul după-amiezii, pe Strada Provincială 69 din Cerignola. Din motive în curs de investigare încă, tânărul român de 25 de ani a pierdut controlul mașinii Fiat Punto pe care o conducea, iar aceasta a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat.

În urma accidentului, conaționalul nostru de la volanul autoturismului a decedat, iar personalul medical sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Celălalt cetățean român, în schimb, a scăpat doar cu câteva răni ușoare.

Asupra dinamicii accidentului investighează Poliția Municipală din Cerignola. Tânărul român, scrie ziarul local, va fi înmormântat cu ajutorul primăriei, deoarece situația financiară a familiei sale este precară.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri