Tânăr român mort în Italia într-un cumplit accident la numai 27 de ani

Tragedie de nedescris în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, 25 septembrie, în Sardinia, unde un tânăr român și-a pierdut viața într-un tragic accident, la numai 27 de ani.

Accidentul s-a petrecut de-a lungul șoselei care leagă localitățile Santadi și Teulada, în sudul insulei.

Se numea Tudor Daniel Gulie și locuia împreună cu familia în Sant’Anna Arresi. Ieri noapte, între orele 01:00 – 02:00, călătorea la bordul unui autoturism împreună cu alți trei prieteni, când, din motive încă necunoscute, a pierdut controlul volanului.

În urma impactului cu peretele de beton care delimitează sensul de mers, Tudor a decedat pe loc, iar ceilalți trei pasageri, cu vârste cuprinse între 26 și 29 de ani, au fost răniți ușor.

La locul accidentului au intervenit carabinierii și ambulanțele de la 118, dar viața tânărului nostru conațional nu a mai putut fi salvată.

Tudor Daniel Gulie era foarte cunoscut și respectat în localitatea în care trăia. „A fost și un exemplu de integrare perfectă la noi, în Sardinia”, a scris o persoană pe Facebook.

Pe pagina sa, a rudelor și prietenilor, sunt nenumărate mesaje de condoleanțe:

„Drum bun către îngeri, dragul meu verișor, prea repede ai plecat la îngeri, nu te vom uita niciodată!”

„De ce, Doamne, de ce el, nu te voi uita niciodată suflet cald… vei rămâne mereu în sufletele noastre și îți vom păstra vie amintirea. Te iubim!”

„Odihnește-te în pace, Tudor Daniel Gulie! O îmbrățișare de la profesorul tău.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri