Home » Botosani » Tânără din Botoșani dispărută de acasă. Familia a făcut apel la poliție

Tânără din Botoșani dispărută de acasă. Familia a făcut apel la poliție

O tânără în vârstă de 30 de ani, din municipiul Botoşani, care nu a mai ajuns ieri acasă, a fost dată dispărută de rude. Cei din familie au anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean, iar tânăra a fost dată în consemn. În încercarea de a-i da de urmă, poliţiştii au solicitat ajutorul populaţiei, a transmis luni 20 ianuarie, Monitorul de Botoșani.

Astfel, Florentina Georgiana Chirilă a plecat de acasă duminică, pe 19 ianuarie a.c., într-un loc necunoscut, iar de atunci și până în prezent nu a mai revenit și nici nu a luat legătura cu vreun membru de familie sau cunoscuți, având telefoanele închise.

Înaltă de circa 1,55 metri, tânăra are o greutate de aproximativ 60 de kilograme, este şatenă şi are ochii căprui. Potrivit poliţiştilor, în momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o geacă neagră din fâş, era încălţată cu ghete negre şi avea o poşetă albastră.

Persoanele care au văzut-o sau pot oferi informaţii despre locul unde s-ar putea afla tânăra sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Accident teribil în Germania. Patru români au murit după ce mașina lor a fost strivită între două camioane din România

Patru români au murit și alte 10 persoane au fost rănite după ce un microbuz …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20