Tânărul român de 16 ani care a omorât un bărbat şi i-a mâncat bucăţi din mandibulă a fost condamnat la 15 ani de închisoare

Tânărul de 16 ani a şocat o ţară întreagă anul trecut când şi-a ucis amicul cu o violenţă greu de imaginat. După crimă a mâncat bucăţi din mandibula victimei.

Oliver Gerebeneş, numit şi canibalul din Covasna, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului din localitate a 15 ani de închisoare pentru omor şi profanare de cadaver a relatat sâmbătă, 12 mai 2018, ziarul Adevărul. Sentinţa nu este definitivă. Pentru că este minor a fost închis într-un centru de reeducare după pronunţarea sentinţei. Până la decizia instanţei el a fost în Penitenciarul Codlea.

Crima s-a petrecut în noiembrie 2017 sub în pod din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, iar detaliile şocante au ieşit la iveală în urma declaraţiilor agresorului. Potrivit anchetatorilor, suspectul şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a băut sângele victimei şi a muşcat bucăţi din madibula acesteia. Mai mult, agresorul a luat acasă o parte din mandibula victimei şi a mâncat din ea de faţă cu fratele său. În momentul crimei tînărul de 16 ani era băut şi a declarat că a consumat împreună cu victim 5 sticle de votcă şi s-au drogat cu prenadez..

Inculpatul a mai declarat că torul a început ca o joacă şi au început să se strângă de gât. Nemaiavând putere, a luat o piatră, spune el, de o jumătate de kilogram, şi i-a dat în cap victimei. Declaraţiile şocante nu se opresc aici. Tânărul de 16 ani a mai povestit că a luat un ciob de sticlă i-a tăiat gura victimei de jur împrejur, de sub nas până spre piept, şi i-a scos mandibula şi limba.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri