Ţeapa primită de o româncă stabilită în Austria. Cum a fost înşelată de doi muncitori din Arad: “Au luat banii şi mi-au lăsat casa aşa”

O româncă stabilită în Austria a fost înșelată de doi muncitori, soţ şi soţie, care i-au promis că îi vor renova casa până de Sărbători. Iată ce acuzații le aduce femeia.

Potrivit femeii, cei doi soţi din Arad şi-au creat un obicei din a da țepe prin ţări străine. Fiind la rându-i victima unei astfel de înșelăciuni românca a povestit ce i s-a întâmplat pe reţelele sociale.

“Postez  să fie cât mai vizibil pe toate grupurile, să vadă toată țara acești doi oameni care înșeală și dau țepe prin țări străine.  

Domnul Timofte Ioan Radu fost Pompier în cadrul departamentului ISU Arad  cu doamna Timofte Nadia-Aurica au venit la mine în Austria în data de 09.10.2022 urmând să ia o lucrare de 11.000 de euro pentru renovarea unei case.Precizez că au făcut pe victimele, că au probleme în țară și că au nevoie de bani.  În decurs de 2 luni până în data de 15.12.2022 le-am înmânat dânșilor suma de 5.500 de euro, pentru că au avut nevoie să trimită banii copilului, Timofte Bogdan student la Facultatea de Drept din Timișoara.

Pe data de 15.12.2022 aceștia doi şi-au luat băgăjelul si au zburat către România fără să spună la nimeni nimic şi lăsându-mă cu casa neterminată, făcându-mi decât două camera, care nu sunt nici ele gata.

Dânșii nu răspund la telefon şi nu vor să comunice cu mine şi cu soțul meu!

Vreau ca aceasta postare sa fie distribuita să ajungă la cât mai multă lume şi să nu mai fie luat de nimeni la munca pentru că nu se țin de cuvânt!

Îs niște oameni fără caracter şi îşi țin copilul în facultate prin infracțiuni şi înșelătorii în ţări străine !

 Domnii sunt din județul Arad , Orasul Lipova ! Atașez niște poze sa vedeți ce mi-au lăsat în casa!, scrie în postare românca pe grupul Lipovanews de pe Facebook. 

blank blank blank

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri